Producten van Alcina Balance Kosmetik

Alcina Balance KosmetikWij gebruiken de producten van Alcina Dr. Kurt Wolff Balance Kosmetik. Dr Kurt Wolff is de zoon van een bekende Duitse apothekersfamilie die onder andere insuline ontwikkeld heeft. Hij heeft het bedrijf overgenomen van zijn vader en zorgde ervoor dat geneeskunde en cosmetiek werden samengevoegd in de producten van Alcina. waarbij producten produceren op mens- en milieuvriendelijk manier een hoge prioriteit hebben.

Alcina Balance Kosmetik

Er wordt nauw samengewerkt met dermatologen, universiteitsklinieken en gerenommeerde wetenschappers. Alle producten zijn intensief getest in huidklinieken, allergie is dus een woord dat je met Alcina producten snel zult vergeten. Hiervoor worden bijvoorbeeld uitsluitend huidvriendelijkeALCINA KOSMETIK_black conserveringsmiddelen en selectieve geurstoffen toegepast. Alle grondstoffen voldoen aan het criterium van absolute zuiverheid.

Alle producten van Alcina zijn strikt onderverdeeld in productgroepen.Alcina Balance Kosmetic

Verder wordt er, waar mogelijk, zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt en als het mogelijk is worden de materialen gerecycled. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij; voor het testen worden vrijwillige proefpersonen gebruikt.

Deze groepen zijn met letters en een kleurcode duidelijk van elkaar te onderscheiden.