Wie ben ik?

Ik stel mij graag even aan u voor. Mijn naam is Sonja Peters, uw schoonheidsspecialiste enSchoonheids-en pedicuresalon Belle Colour pedicure!

Sinds 1991 ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2006 is daar (medisch) pedicure bijgekomen. Sinds juli 2012 ben ik werkzaam in mijn eigen salon, Belle Colour, gelegen aan de Zuiling 22 te Elst (Gld.). Ik beschik over alle vereiste diploma’s met daarbij diverse specialisaties en voortgezette opleidingen. Ik blijf constant in beweging om u zo professioneel mogelijk van dienst te kunnen zijn en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schoonheids- en pedicuresalon Belle Colour

Bij Belle Colour staat de klant écht op 1. Het is voor mij het allerbelangrijkste dat u zich prettig voelt. Dit realiseer ik door persoonlijk advies en voldoende aandacht te besteden aan elke klant. Iedere klant is anders en heeft een uniek huidtype met daarbij horende individuele behoeftes. Het is voor mij dan ook cruciaal om voldoende tijd te nemen om de juiste behandeling, samen met mijn klant, vast te kunnen stellen. Hierin is veel ruimte voor persoonlijke voorkeuren en wensen van mijn klanten. Mijn doel: uw verwachtingen en wensen realiseren.

Ook voor mannen heeft Belle Colour veel mogelijkheden. Mannen zijn dan ook van harte welkom! Zij hebben bij Belle Colour ruime keuze uit diverse verzorgingsproducten en behandelingen. Het merk waarmee ik werk heeft zelfs een eigen “mannenlijn”.

Lees hier meer over de behandelingen die ik aanbied.

Mijn merken

Ik werk met een aantal vaste merken. De leveranciers van deze merken zorgen ervoor dat ik doorlopend bijgeschoold word en op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik voor deze merken heb gekozen. Daarnaast sluiten ze goed aan op mijn behandelingen, is de prijs/kwaliteitsverhouding goed en zijn ze niet getest op dieren.

Mijn merk die ik gebruik voor de huidverzorging is Alcina. Voor de voetverzorging gebruik ik HFL. Meer weten over deze merken? Lees dan hier verder.

Toegankelijkheid salon

De salon bevindt zich op de begane grond en is daarmee goed toegankelijk voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.  Parkeren voor de deur is mogelijk. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Vergoeding bij zorgverzekeraar

Schoonheid- en pedicuresalon Belle Colour biedt, als lid van Provoet, medische pedicure aan en is Anbos gediplomeerd schoonheidsspecialist

Voor een aantal behandelingen, zowel voor huid- als voetverzorging, is vergoeding bij uw zorgverzekeraar (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) mogelijk. Mocht u hierover vragen hebben, dan informeer ik u natuurlijk graag!

Hopelijk heeft u nu een goed beeld van mij en Schoonheid- en pedicuresalon Belle Colour. Voor vragen, afspraken en/of informatie kunt u contact opnemen via deze contactgegevens.

Graag tot ziens!