Home » Schoonheidsbehandelingen/ huidverzorging

Prijslijst huidverzorging per 1 januari 2023

Belle Colour biedt veel behandelingen aan op het gebied van huidverzorging en schoonheid. U krijgt advies op maat en kunt gebruik maken van verschillende specialistische behandelingen, zoals Hydrodermabrasie en camouflage. Bij het eerste bezoek wordt middels een uitgebreid gesprek en huidonderzoek samen met de klant bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor de betreffende klant. Alle aandoeningen en opvallendheden worden genoteerd op een persoonlijke klantenkaart. Deze klantenkaart wordt bij iedere behandeling opnieuw geraadpleegd en bijgewerkt.

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling €45,00
tijdsduur circa 1 uur
Een behandeling die gericht is op het reinigen van de huid, met name het verwijderen van onzuiverheden. Deze behandeling is excl. epileren en massage.

 

Dry skin behandeling €55,00
tijdsduur circa 1.5 uur
Deze behandeling is zeer geschikt voor de droge en vochtarme huid. Dankzij een speciaal afgestemd werkstoffencomplex die zorgt voor een goed herstel van dit huidtype.

 

Gemengde gevoelige huid behandeling €55,00
tijdsduur circa 1.5 uur
Deze behandeling is bedoeld voor de gevoelige en gecombineerde huid. Het anti-irritatie werkstofcomplex van het haverextract heeft een rustgevend effect op de huid en matteerd tevens de T-zone. Het huidbeeld wordt verfijnd en het natuurlijk evenwicht hersteld.

 

Vitalizing behandeling €55,00
tijdsduur circa 1.5 uur
Deze behandeling is zeer geschikt voor de veeleisende huid. Door de aanwezigheid van actieve werkstoffen waaronder vloeibaar collageen, honing en jojoba olie krijgt de huid een extra dosis verzorging.

Speciale gezichtsbehandelingen

inclusief reinigen, dieptereiniging, ampul met werkstoffen, masker en indien gewenst epileren en lichte make-up

Peel-off Algenmasker behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Deze speciale behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Door de aanwezigheid van verschillende algen, zoals bruinalg, plankton en roodalg werkt deze behandeling hydrobalancerend, vaat- versterkend, verstevigend en stimulerend op de celstofwisseling.
Collageen vliesmasker behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Geschikt voor de vermoeide, gevoelige en droge huid. Deze behandeling bevat een vlies met gevriesdroogde collageen. Dit masker verzacht en verminderd huidirritaties. Na de behandeling blijft de vochtherstellende werking nog 2 tot 4 uur actief.
Hyaluronmasker behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Deze behandeling is geschikt voor een droge, verslapte en vermoeide huid, welke kampt met rimpelvorming. Dit masker bevat de werkzame stoffen collageen en hyaluronzuur en zorgen voor een verhoogde weerstand, elasticiteit en herstel van de natuurlijke vochtbalans in de huid, met als resultaat een jeugdige en gezonde uitstraling.
Cryo-mask behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Deze behandeling is bedoeld voor de rijpere huid vanaf 30 jaar. De werkzame stof in dit masker is fibroblast; dit is de belangrijkste cel van het bindweefsel en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, elastinen en bindweefsel. De huid herwint haar jeugdige soepelheid en stevigheid.
Hibiscus masker behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Het hibiscus masker is een regenerend masker op alle huidfuncties. Het bevat een sterk rimpel-reducerende werking. De behandeling is geschikt voor de vermoeide, gestreste en ouder wordende huid.
Enzym Peel-off behandeling €61,00
tijdsduur circa 1.75 uur
Het Enzym peel-off masker heeft een diepreinigende werking. Het masker is geschikt voor ieder huidtype. Het masker zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd terwijl de PH-waarde en het vochtbalans van de huid intact blijven.

Therapeutische behandelingen

Acné behandeling t/m 18 jaar €35,00
tijdsduur circa 1 uur
Deze behandeling is geschikt voor de jeugdige acné huid waarbij de nadruk ligt op herstellen van de huidfuncties en het verwijderen van onzuiverheden. Deze behandeling is excl. epileren en massage.
Electrisch ontharen vanaf €18.00
Tijdens deze behandeling wordt overtollige beharing blijvend verwijderd.
Couperose verwijderen vanaf €18.00
In deze behandeling worden de chronisch verwijde haarvaatjes verwijderd.
De prijs en duur van deze behandeling hangt sterk samen met de hoeveelheid van de couperose.

 

Hydrodermabrasie

Deze behandeling wordt uitgevoerd met het Bellapeel apparaat. Dit is een diamantpeeling waarbij er een diamantenkopje over de huid glijdt, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg onder een vacuüm. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (serums) diep in de huid gebracht. Voor uitgebreide informatie kijk onder het kopje nieuws.

Bellapeel basisbehandeling €71,00
Reiniging, onzuiverheden verwijderen, hydrodermabrasie, masker en verzorgende dagcrème.
Bellapeel uitgebreide behandeling €85.50
Reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, hydrodermabrasie, masker, massage en verzorgende dagcrème.
Bellapeel kuur
Afhankelijk van het te behandelende huidprobleem is een kuurbehandeling aan te raden. Welke behandeling het meeste geschikt is wordt tijdens een intake bepaalt. Ook zal hierbij advies gegeven worden om de behandeling thuis te ondersteunen met op de huid afgestemde producten. Prijsopgave is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal behandelingen.

 

Harsbehandelingen

Bovenlip €9.50
Kin €8.50
Bovenlip & kin €14,50
Onderbenen €20,50
Gehele benen €30,50
Onder- of bovenarmen €12,50
Oksels of bikinilijn €14,50
Rug, borst & buik vanaf €23,50

 

Diversen

Wenkbrauwen epileren vanaf €9,50
In combinatie met een behandeling €6,00
Wenkbrauwen verven €9.50
Wimpers verven €9,50
Wenkbrauwen & wimpers verven €16,50
Wenkbrauwen & wimpers verven en epileren €22,50
Nagels lakken (handen of voeten) €9,50